Segítenél?

Az alapítvány jelenleg magánvagyonból gazdálkodik, de természetesen támogatásokat is gyűjt. Ezen kívül önkéntesek jelentkezését is várjuk, hiszen tudjuk, hogy az anyagi támogatás nem nyújthat mindenre megoldást. Ezért az önkéntes segítségnyújtásra ugyanilyen nagy hangsúlyt fektetünk.

Támogatás

A Szabados Boys Alapítvány már támogatja a gyermekeket, de a Te támogatásodra is szükségünk van! Ha teheted, adományozz és minden támogatásod, minden adományod a gyermekekre fogjuk fordítani. Az adományokat az Alapítvány nevére és számlaszámára lehet küldeni. A támogatásokból csak és kizárólag a pályázatok nyertesei részesülhetnek, akikről pedig a Kuratórium dönt.

Minden segítség számít! Segíts nekünk mosolyt csalni egy rászoruló gyermek arcára!

Az Alapítvány neve és címe: Szabados Boys Alapítvány, 1161 Budapest, Baross u. 36/2

Bankszámlaszáma: Erste Bank, 11600006-00000000-93548014

Közlemény: Segítünk célba érni!

Kiket várunk önkénteseink közé?

Akik aktív munkájukkal, jelenlétükkel segítenének a rászorulókon. Egy gyermeknek sokszor csak arra van szüksége, hogy játszanak, beszélgessenek vele. Hiszünk abban, hogy a személyes kapcsolat, a gyermekekre szánt idő legalább annyit érhet, mint az anyagi támogatás.

Pedagógus diplomád van, vagy még ezt tanulod? Biztos, hogy tudsz segíteni! De enélkül is megtaláljuk azt a területet, ahol bekapcsolódhatsz a munkánkba. Jelentkezz, ha úgy érzed, hogy testközelből megtapasztalnád, milyen érzés segíteni azoknak, akiknek igazán szüksége van rád!

Szponzoráció

Fontos, hogy már most kiépüljön a kapcsolatrendszer a jövőbeni szponzorokkal. Várjuk cégek, vállalkozások jelentkezését, és olyan magánemberekét is, akik szeretnék velünk építeni a támogatottak jövőjét. Alkossuk meg együtt a Szabados Boys Alapítvány kapcsolati és támogatási hálóját!

X