Segítünk

Pályázatok

A Szabados Boys Alapítvány célja a szociálisan és/vagy egészségügyi szempontból rászoruló kiskorú gyermekek (illetve az őket ellátó és segítő intézmények) támogatása sportprogramok szervezésével, sport-rehabilitáció elősegítésével, sporteszközökkel, felszerelésekkel és tanácsadással. Olyan fejlesztő, sport- vagy orvosi eszközök beszerzésében segítünk, amelyekhez egyébként nem jutnának hozzá a gyermekek, és olyan programok szervezésében gondolkodunk, amely másként nem valósulna meg.


Az alapítvány évente ír ki pályázatokat, amelyekre magánszemélyek és intézmények jelentkezhetnek.

Segítenél?

Támogatás 

Az alapítvány jelenleg magánvagyonból gazdálkodik, de természetesen támogatásokat is gyűjt. Ezen kívül önkéntesek jelentkezését is várjuk, hiszen tudjuk, hogy az anyagi támogatás nem nyújthat mindenre megoldást. Ezért az önkéntes segítségnyújtásra ugyanilyen nagy hangsúlyt fektetünk. 

Kiket várunk önkénteseink közé?

Akik aktív munkájukkal, jelenlétükkel segítenének a rászorulókon. Egy gyermeknek sokszor csak arra van szüksége, hogy játszanak, beszélgessenek vele. Hiszünk abban, hogy a személyes kapcsolat, a gyermekekre szánt idő legalább annyit érhet, mint az anyagi támogatás.

Pedagógus diplomád van, vagy még ezt tanulod? Biztos, hogy tudsz segíteni! De enélkül is megtaláljuk azt a területet, ahol bekapcsolódhatsz a munkánkba. Jelentkezz, ha úgy érzed, hogy testközelből megtapasztalnád, milyen érzés segíteni azoknak, akiknek igazán szüksége van rád! 

Szponzoráció

Fontos, hogy már most kiépüljön a kapcsolatrendszer a jövőbeni szponzorokkal. Várjuk cégek, vállalkozások jelentkezését, és olyan magánemberekét is, akik szeretnék velünk építeni a támogatottak jövőjét. Alkossuk meg együtt a Szabados Boys Alapítvány kapcsolati és támogatási hálóját! 

X